Display computers, controllers, communication devices

 

Project Manager

CrossControl hjälper sina kunder att göra industriella fordon och maskiner smarta, säkra och produktiva. Genom teknisk expertis och produktion i världsklass är vi en pålitlig partner till maskintillverkare och system integratörer världen över. Vi utvecklar och levererar kraftfulla plattformar för maskinintelligens, kommunikation och interaktion mellan människa och maskin.
 
CrossControl behöver förstärka med ytterligare projektledare för att hantera våra kommande produktutvecklingsprojekt. Vi söker dig som vill hjälpa oss att leda dessa projekt från definition till produktionssättning.
 
Du är ingenjör i grunden och stimuleras av att leda tekniskt mångfacetterade projekt i nära samarbete med utvecklings- och produktionsfunktionen samt med våra kunder som är tillverkare av industriella fordon och maskiner. Du tillhör projektkontoret som består av fem projektledarkollegor. Du kommer att leda projektteam bestående av representanter från Elektronikutveckling, PCB layout, Mekanisk design, Programvara, Certifierande test, Produktionsteknik och fler. Tillsammans kommer ni att genomföra omfattande produktutvecklingsprojekt från idéstadium via design och validering till effektiv produkttillverkning och leveranser med hög kvalitet. 
 

Din bakgrund

  • Du är civil- eller högskoleingenjör (eller har motsvarande kompetens)
  • Vi ser gärna att du har bred kunskap avseende elektronik, mekanik, mjukvaruutveckling och produktionsteknik. 
  • Du har erfarenhet från produktutveckling av liknade karaktär som våra och du bör ha flerårig vana från projektledning. 
  • Mycket goda kunskaper i engelska, eftersom mycket av den dagliga kommunikationen i ditt arbete kommer att ske på engelska. 
  • Som person är du en strukturerad och driven ledare med målmedvetenhet och en stark förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Övrig information om tjänsten

  • Arbetsort: Alfta, Uppsala eller Västerås
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
  CrossControl is searching for a Project Manager       

Varför skall du ansöka?

CrossControl är ett företag med stark tillförsikt inför framtiden, vi vinner nya marknadsandelar i ett växande marknadssegment. Trots osäkerheter i världsläget ser CrossControl behov och möjlighet att satsa för framtiden och vi letar efter talanger för att accelerera vår produktutvecklingskapacitet. Vi är ett medelstort, växande, företag stolta över vår starka laganda, korta kommunikationsvägar och öppna attityd. Som Projektledare kommer du att leda engagerade medarbetare från många olika discipliner, få ett företagsövergripande perspektiv och delta i alla faser av vår produktutveckling. CrossControl fortsätter sin resa mot att bli världsledande inom display- och datorlösningar för industriella fordon. Följer du med på resan? 
 
Välkommen med din ansökan senast 9 september. Till ansökan >>
 
Vid frågor om tjänsten, kontakta Jens Karlsson, Projektkontorschef, jens.karlsson@crosscontrol.com
För frågor angående rekryteringsprocessen, kontakta Cecilia Westlén, HR, cecilia.westlen@crosscontrol.com
 
Fackliga kontaktpersoner:
Urban Wickström, Unionen, 0271-75 76 01
Jörgen Martinsson, Sveriges Ingenjörer 021-40 32 11