Display computers, controllers, communication devices

 

Team Leader Production Engineering

Företaget är i förändring och vi bygger en ny kvalitetsavdelning med delvis nya och ändrade roller för att möta ökade leveransvolymer framöver. Samtidigt sker förändringar i företaget med medarbetare som byter roller. Vi behöver nu förstärka med en gruppchef till Produktionsteknik.
 

Arbetsuppgifter:

Som gruppchef för Production Process Engineering ansvarar du för den dagliga driften på avdelningen med fokus på att skapa en god arbetsmiljö och bevaka att de dagliga aktiviteterna planeras och utför enligt plan.  
Fokus är på att supporta produktion för att nå en hög effektivitet och kvalitet och parallellt samordna resursfördelningen till samtliga interna projekt.
 
Rollen ansvarar för:
• Inspirera, motivera och utveckla våra medarbetare
• Leda och utveckla verksamheten inom avdelningen
• Ansvara för att leda och planera underhållet av vår produktionsutrustning
• Ansvara för utveckling av produktionsmetoder och produktionsverktyg
• Driva effektiviserings- och förbättringsprojekt inom avdelningen
• Säkerställa att vi ligger i framkant inom digitalisering och automation 
• Säkerställa att vi arbetar och driver LEAD-metoder i våra processer
• Ansvara för fabrikslayouten och processflöden
 

Kompetens:

Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsteknik och av att leda personal. Vana att arbeta i Monitor är en fördel.
Som person är du utåtriktad, noggrann och flexibel. En självgående problemlösare. Du är drivande och har lätt för att ställa krav både internt och externt. 
 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 
Arbetsort: Alfta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.
 

Varför CrossControl?

CrossControl är ett företag med en lysande framtid, vår marknadsandel ökar i en växande marknad. Vi är ett medelstort företag och är stolta över en stark lagkultur, korta kommunikationsvägar inom och mellan funktioner och en öppen arbetsatmosfär.
 
Vi tror och hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!
 
Välkommen med din ansökan till hr@crosscontrol.com senast 2019-01-13, märk din ansökan med den tjänst du söker. Vid frågor om tjänsten, kontakta Henrik Åhlenius, kvalitetschef. Tel.nr. 0271-75 76 33 henrik.ahlenius@crosscontrol.com