Display computers, controllers, communication devices

 

Team Leader Warehouse

CrossControl är inne i en spännande, expansiv fas.
Vi söker nu Dig som vill vara med och fortsätta driva den positiva utvecklingen av vår tillverkning i Alfta.

Som Team Leader Warehouse har du det övergripande ansvaret för inleverans och ankomstkontroll av material och komponenter och utleverans av producerade produkter. Som chef ansvarar du för att avdelningen når verksamhetens mål och långsiktiga strategi. Du har en ledande och coachande roll och ska säkerställa att avdelningen når uppsatta mål med fokus på säkerhet, kvalitet och leverans. Daglig styrning, ständiga förbättringar och 5S är några av de verktyg du kommer att arbeta med i vardagen.

Vem är du?

Vi söker dig som med stor vilja och engagemang vill leda och förbättra din verksamhet genom att skapa delaktighet och motivation hos dina medarbetare och kollegor.

Vi tror att du har någon form av ledarerfarenhet. Du ser det som en spännande utmaning att ta fram det bästa ur varje medarbetare. Coachning, utveckling, lagbygge och lösningar är positiva och engagerande ord för dig. Vårt koncernspråk är engelska, så du behöver behärska engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från tillverkande industri på något sätt. Erfarenhet av arbete i affärssystem t ex Monitor är meriterande, liksom erfarenhet inom logistik och transporter.

Dina arbetsguppgifter består i huvudsak av:

  • Coacha och motivera din avdelning.
  • Kontinuerligt utbilda och utveckla medarbetare
  • Se behov och agera utifrån dessa
  • Identifiera förbättringsåtgärder och arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete inom lager, förråd, ankommande och avgående gods.

Varför CrossControl?

CrossControl är ett företag med en lysande framtid, vår marknadsandel ökar i en växande marknad. Vi är ett medelstort företag och är stolta över en stark lagkultur, korta kommunikationsvägar inom och mellan funktioner och en öppen arbetsatmosfär.

Ett företag som växer står inför utmaningen att förändras utifrån nya förutsättningar. Du kommer att spela en viktig roll genom Ditt sätt att bidra till att andra människor och team utvecklas. Vi tror och hoppas att Du vill utvecklas tillsammans med oss!

Vid frågor kontakta produktionschef Pär Olsson 0271-75 76 73, märk din ansökan med den tjänst du söker.Välkommen med din ansökan senast 2019-01-31 till hr@crosscontrol.com